Sherbimet Tona

Ne sigurojmë që të sigurojmë komoditet dhe kënaqësi të mysafirëve

Ju mirëpresim çdo ditë të vitit

Mengjes

Duke qenë vakti më i rëndësishëm i ditës në hotelin tonë, ju do të gjeni një mëngjes bufe shtëpie, me zgjedhje të ndryshme, për një fillim perfekt të ditës në ambientin tonë të mëngjesit ose në oborrduke shijuar një pamje të mrekullueshme të detit në të njëjtën kohë.

Duke siguruar një menu ushqimore tradicionale të kombinuar me tost francez dhe petulla, ne përgatisim zgjedhje të shijshme për një mëngjes ideal.

Ju bëftë mirë!

Bar

Në Hotel Keos do të gjeni edhe barin për të shijuar një pije me miqtë ose familjen tuaj. Shumëllojshmëri zgjedhjesh, shërbim të shpejtë dhe një ambient relaksues për një pushim të qetë. Ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj, për të përfunduar qëndrimin tuaj.

Shijoni pijen tuaj!

Komoditetet tona

Mengjes

Wi - Fi

Sherbim Dhome

Bar

Dhoma Familjare

REZERVONI TANI PUSHIMET TUAJA
Ju mirëpresim çdo ditë të vitit ne hotelin tonë.
Nëse preferoni të rezervoni një dhomë mund të procesoni me butonin Rezervoni Tani ose të na kontaktoni në opsionet tona të kontaktit.

Shijoni qëndrimin tuaj!