Dhomat

Dhoma dhe suita

Lehtësitë në dhomë si shërbimi në dhomë dhe mbajtja e përditshme e shtëpisë do ta bëjnë qëndrimin në një zgjedhje të shkëlqyer.

Dhomë Dyshe me pamje nga Mali

Udhëtarët garantohen të kenë një qëndrim pa probleme me të gjitha lehtësitë dhe shërbimet e ofruara nga Hotel KeosQëndroni të lidhur gjatë gjithë qëndrimit tuaj me akses falas në internet të ofruar

Dhomë dopio me pamje nga deti

Udhëtarët garantohen të kenë një qëndrim pa probleme me të gjitha lehtësitë dhe shërbimet e ofruara nga Hotel KeosQëndroni të lidhur gjatë gjithë qëndrimit tuaj me akses falas në internet të ofruar

Dhomë Katërshe me pamje nga Deti

Udhëtarët garantohen të kenë një qëndrim pa probleme me të gjitha lehtësitë dhe shërbimet e ofruara nga Hotel KeosQëndroni të lidhur gjatë gjithë qëndrimit tuaj me akses falas në internet të ofruar

Dhomë Dyshe me pamje nga Mali

Udhëtarët garantohen të kenë një qëndrim pa probleme me të gjitha lehtësitë dhe shërbimet e ofruara nga Hotel KeosQëndroni të lidhur gjatë gjithë qëndrimit tuaj me akses falas në internet të ofruar