Kontakti

Lidhuni me ne

Kontaktoni

Adresa: Rruga Butrinti, Km 3, Sarandë

Tel: +355 69 6898 537

Email: info@keos.al

Hours
24-Hour

Pritja e hotelit është e hapur 24 orë në ditë dhe ofron shërbime të prenotimit për turne me guida në Sarandë.

Kërkim Online

Për pyetje dhe rezervime mos hezitoni të na kontaktoni përmes formularit tonë të kontaktit.