Rreth Nesh

Mirësevini në Hotel Keos

Zgjohuni pa merak në Hotel Keos, ku mëngjesi mund të ofrohet në shtëpi. Çfarë ka më mirë se një filxhan kafe e mirë? Filloni çdo ditë pushimi në hotel me një filxhan kafe energjike cilësore.

Gjatë gjithë qëndrimit tuaj, zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh të shijshme të ngrënies në hotel. Pasi të jeni atje, sigurohuni që të shikoni barin për pak argëtim brenda natës. Hoteli madje ka pajisje gatimi në shtëpi, të tilla si ambiente BBQ për mysafirët e tij më përzgjedhës.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një aventurë ose thjesht kërkoni një mënyrë për t'u çlodhur pas një dite të vështirë. Hotel Keos ka një sërë aktivitetesh që do të plotësojnë nevojat tuaja. Ndërsa jeni atje, sigurohuni që të merrni pak kohë për të eksploruar plazhin lehtësisht të aksesueshëm. Qëndroni të lagësht dhe të egër me aktivitete argëtuese ujore familjare si peshkimi.

Lehtesirat & Komoditetet

Wifi Falas

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas

Wifi Falas

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas

Shërbim në dhomë 24 orë

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas

Bar

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas