Hotel Keos

Shijoni çdo moment të bukur

Hoteli Yne

Udhëtarët garantohen të kenë një qëndrim pa probleme me të gjitha lehtësitë dhe shërbimet e ofruara nga Hotel Keos. Qëndroni të lidhur gjatë gjithë qëndrimit tuaj me akses falas në internet të ofruar. Parkimi ofrohet pa pagesë për mysafirët. Hoteli ofron shërbime të tavolinës së pritjes si check-in ose check-out ekspres për lehtësinë e mysafirëve.

Mirësevini në Hotel Keos

Zgjohuni pa merak në Hotel Keos, ku mëngjesi mund të ofrohet në shtëpi. Çfarë ka më mirë se një filxhan kafe e mirë? Filloni çdo ditë pushimi në hotel me një filxhan kafe energjike cilësore.

Gjatë gjithë qëndrimit tuaj, zgjidhni nga një shumëllojshmëri opsionesh të shijshme të ngrënies në hotel. Pasi të jeni atje, sigurohuni që të shikoni barin për pak argëtim brenda natës. Hoteli madje ka pajisje gatimi në shtëpi, të tilla si ambiente BBQ për mysafirët e tij më përzgjedhës.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një aventurë ose thjesht kërkoni një mënyrë për t'u çlodhur pas një dite të vështirë

Dhoma dhe suita

Lehtësitë në dhomë si shërbimi në dhomë dhe mbajtja e përditshme e shtëpisë do ta bëjnë qëndrimin në një zgjedhje të shkëlqyer.

Dhomë Dyshe

Me pamje nga mali

Dhome Dopio

Me pamje nga mali

Dhomë Dyshe

Me pamje nga mali

Galeri

Lehtesirat & Komoditetet

Wifi Falas

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas

Parkim Falas

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas

Shërbim në dhomë 24 orë

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas

Bar

Të gjitha dhomat në proporcion përfshijnë Wi-Fi falas